ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αντλείστε έμπνευση & γιορτάστε κάθε πολύτιμη στιγμή της ζωής σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε…

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Αντλείστε έμπνευση από την ηρεμία του τοπίου και την ομορφιά της φύσης. Το Πλειάδων Γη Mountain Spa & Resort αποτελεί μια ιδανική επιλογή για τη διοργάνωση συνεδρίων.

Ένας λειτουργικός χώρος, ειδικά διαμορφωμένος για αυτό το σκοπό, πλήρως εξοπλισμένος με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, σας περιμένει για να φιλοξενήσει συνέδρια, εκπαιδευτικά σεμινάρια και εταιρικές συναντήσεις σε μία άκρως επαγγελματική και συγχρόνως φιλική ατμόσφαιρα. Επωφεληθείτε από την αρμονία του τοπίου και αφήστε τη δημιουργικότητα σας ελεύθερη. Η χωρητικότητα της αίθουσας μας είναι για συνέδρια μέχρι 80 ατόμων.

Η πείρα μας στα επιτυχημένα συνέδρια σε συνδυασμό με την κοντινή απόσταση μας από την Αθήνα, έχει φέρει κοντά μας διεθνής εταιρίες όπως : Coca Cola, Mercedes Benz, Kraft foods, BIC, Lafarge, Pfizer και πολλές άλλες μικρότερες εταιρίες.

ΓΑΜΟΣ & ΒΑΠΤΙΣΗ

Γιορτάστε κάθε πολύτιμη στιγμή της ζωής σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε…

Ο γάμος, η βάπτιση, μία επέτειος η οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό γεγονός θα ξεχωρίσουν και θα παραμείνουν μοναδικά στη ψυχή και στην καρδιά σας στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa.

Ο γραφικός ναός του Αγίου Δημήτριου που χρονολογείται από το 1400 βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο και είναι η καλύτερη επιλογή για την τελετή γάμου ή βάπτισης.

Φωτογράφηση: Andreas Stavropoulos | Wedding Photographer
Ο γάμος της Αγαθής και του Σίμωνα στο Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa